Meny Stäng

Tänk på detta när du ska köpa en Howardfåtölj

Precis som alla möbelinköp, bör man ha en hel del saker i åtanke när man ska köpa en Howardfåtölj. I vårt tycke är de viktigaste sakerna när det gäller ett köp av just denna fåtölj följande:

1. Tänk igenom vad som passar bäst där hemma

Tänk på
Du kan nämligen få tag på Howardfåtöljer i massvor med olika färger och material, så det finns ingen anledning att nöja sig med en Howardfåtölj som inte är helt perfekt för dig och ditt hem. Vi rekommenderar därför att du funderar noga på vad det egentligen är du är ute efter. Vilken färg skulle passa bäst? Eller vill du kanske ha flera färger i tyget? Hur ska tyget se ut och kännas, och så vidare? Vilken färg vill du att benen ska ha? (Man har i regel inte jättemånga valmöjligheter när det gäller just benen, åtminstone inte i jämförelse med tygklädseln, men några olika alternativ brukar man ha)

2. Fundera på vilka praktiska begränsningar din livsstil sätter

Bland annat bör i regel inte den som har barn och husdjur välja samma klädsel på sin fåtölj som den som är singel och väldigt prydlig av sig. Så fundera på vad som funkar bäst också.

3. Fundera på vilken storlek du vill ha

Man kan nämligen få tag på Howardfåtöljer i flera olika storlekar, och alla har vi olika önskemål när det gäller detta. Att ha klart för sig vilken storlek som skulle se snyggast ut och passa bäst i det egna hemmet är därför också att rekommendera.

4. Ska du skaffa andra Howardmöbler samtidigt?

Det finns ju nämligen hela Howardserier att få tag på, för den som önskar det. Bland annat kan du skaffa en matchande Howardsoffa, fotpallar och annat utöver bara en Howardfåtölj. Är något av detta aktuellt för dig, kan det dock vara bra att ha detta i åtanke från början. Det kan vara svårt att komplettera samma serie i efterhand, om man inte köper alla delarna man vill ha ur serien samtidigt.

5. Titta runt på flera återförsäljningsställen

Priserna för i princip samma Howardfåtölj, om inte till och med exakt samma fåtölj kan nämligen variera väldigt mycket beroende på var man köper den. Så det är i regel en bra idé att göra en prisjämförelse innan köp.